joi, 19 mai 2016

Legume răsfățate


Să nu pierdem vremea cu vorbă prea multă, că se știe cum stă treaba cu sărăcia și vorbăria. Trecem direct la fapte, adică direct la poze, că faptele au fost făcute deja.


Ce e deosebit la aceste legume e că au fost îmbăiate trei zile consecutiv cu È™ampon de urzică, de înaltă clasă, obÈ›inut în laboratoare speciale (mai exact un butoi semeÈ›) ...  totul pregătit cu mult zel È™i ardoare, È™i cum e o vorbă a unei distinse doamne, cu multă vitamina L (love).

Cred că v-ați dat seama că prețiosul șampon e de fapt maceratul de urzici cu proprietăți de nebănuit: insecticid, fungicid, îngrășământ. Atât de la îndemână! Maceratul se folosește diluat...găsiți rețeta de preparare cu un search...

Apoi legumiÈ›ele noastre au fost tratate cam ca È™i regina Cleopatra. N-am avut noi lapte de măgăriÈ›a, dar tratamentul tot cu lapte a fost.  (1 l de lapte degresat , zer sau kefir la 9 l de apă + 25 -35 picături de tinctură de iod). Aici a fost amuzantă treaba: mieuna pisoiul iar cățelul făcea tumbe în jurul solarul...cine È™tie poate trec pe veganism cu aÈ™a legume :)

Gata răsfățul! Treaba e după cum s-a văzut în imaginile de mai sus.

Mai sunt și alte tratamente bio cu usturoi, coada calului, rostopască dar încă nu le-am încercat. Ideea e că soluții există... numai să se vrea!
 Pare mai simplu să mergi la o fitofarmacie să ceri o doză de otrăvioară È™i s-o împrăștii fără resentimente peste tot...că doar e o nimica toată... nici nu se vede...   È™i producÈ›ie dom le, nu glumă!
                                                   ...însă se SIMTE... dacă nu imediat, în timp... 


Vă doresc să SIMȚIȚI gustul legumelor adevărate și menționez că nu sunt eu legumicultorul și sfătuitorul anului însă se poate și fără otrăvioarele din sticluțe, căci avem destule otrăvioare prin vorbe. Măcar pământul să-l lăsăm în pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu