joi, 30 iulie 2015

Moluștele continuă să șoptească



Cuvinte cheie: 
              mișcare, Mamaia, multă mișcare, mama, moluște, multă voie bună

Mijește de ziuă.......tiptil cobor din pat să nu se trezescă vreun kinder (acum sunt 3) și după părăsirea dormitorului (nu-mi iese tot timpul) cu viteza luminii fac ce-i de făcut prin baie și fuga, fuguța la bucătărie pentru pregătirea micului dejun pentru haiduci până nu se trezește vreunul și strigă cât îl țin plămânii:
                  MAMAAAAAAAA...........
Mențin același ritm alert: pregătesc d-ale gurii și ușurată că o să termin înainte de trezirea lor, visul se spulberă căci se aude
                  MAMAAAAAAA........... 
Și mama, ține-te bine: 
                  programul de dimineață: 
- vreau aia, nu aia, AIA
- Și eu tot AIA.
- Mama, olița..... .........și mama execută rapid toate mișcările și uneori nu mai e nevoie de oliță și se adaugă alte exerciții în plus.
Reușim să ajungem la bucătărie după altă serie de exerciții și acolo începe spectacolul: pâinici în zbor, scăunele și măsuțe pictate, fețișoare și mai pictate, hainuțe în același trend.
După micul dejun servit se poate spune ca într-o poezie de-a lui Topârceanu: ” Ce să fie? Nu-i nimic/ A trecut Acceleratul”. Mama ia în primire maturica și începe altă serie de exerciții de astă dată pentru tonifiere.
....ieșim AFARĂ și începe ora de sport, nu chiar așa de mare ca și cea de pe 1 august de la Mamaia dar la fel de antrenantă.
Miscarea Face Bine - Mamaia - 2015 - POSTER 

Acum cred că a scăzut interesul pentru exercițiile practicate de mine zilnic și vă interesează ce se întâmplă la Mamaia în Piațeta Perla.  Sugestivă fiind în acest sens imaginea de mai sus se adaugă voia bună și evident multă mișcare. Poți alege între:
  • Kangoo Jumps
  • Zumba
  • Steel Programs
  • Rebound AAS
  • Functional Training
  • Khai Bo
  • Aerobik
  • Fotbal
  • Biciclete stationare
  • Zona Boot Camp
        Până te gândești ce o să alegi poate mai vrei să afli cum se desfășoară la noi ritualul somnului de amiază: pe post de trambulină se află sărmanul pat (cine știe cât o mai rezista) - după cum vedeți avem și noi Rebound AAS - preferatul haiducilor înainte de somn. Mai citim povești, ne mai pișcăm, mai o tură de plâns, ne mai izbim dureros de pat după atâtea exerciții, iarăși o tură de plâns și în final binecuvântatul somn pentru haiduci și binecuvântat și pentru mama. Stați așa, că ea nu doarme că doar la noapte ce o să facă?
      Începe exercițiile cardio: curățenie, iarăși mâncărică, nițel prin grădinărică...bebelușa s-a trezit (fericită-i mama că măcar bebelușa e cuminte) 
După vreo 3 ore iarăși se aude MAMAA....ce n-aș da să strige spre cel care le-a dat Y-ul : MAMAIAAAAAA....ACOLO TREBUIE SĂ MEARGĂ MAMAAAA. Nu vă mai plictisesc cu programul de seară căci acolo doza de energie crește la haiduci și scade doza mamei care și-ar găsi alinarea doar mângâiată de briza mării.
Concluzia:
 Dacă n-aveți kinderi, fuga la mare la cea mai mare oră de sport la Mamaia, iar dacă aveți kinderi luați-o la goană că doar trebuie să le faceți față.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu