vineri, 29 ianuarie 2021

De la artă, la artă cu Toshiba

 

"The Great Wave off Kanagaza" este o xilogravură  a marelui artist japonez Hokusai.

 Este cea mai faimoasă operă creată de acesta și una dintre cele mai cunoscute opere de artă japoneză din lume. Imaginea surprinde un val uriaș care pune în pericol bărcile de pe coasta orașului Kanagawa

De la arta din 1829 revenim în 2021, la un alt nivel al artei.
Probabil vi se pare o exagerare când vă spun că la nivel de artă sunt și mașinile de spălat și uscătoare Toshiba. 

Cununi de lauri și statuie merită inventatorul mașinii de spălat haine din partea unei mame cu 5 pui. Nu știu să vă spun cine e inventatorul mașinii de spălat, dar vă pot spune că mașinile Toshiba merită laurii pe deplin.
Nu întâmplătoare este asocierea mașinilor de rufe Toshiba cu tabloul artistului japonez. 
În fundalul valurilor din xilogravură se distinge muntele Fuji, întocmai  cum se disting electrocasnicele Toshiba de restul electrocasnicelor, dar  asemănarea cu opera de artă nu se oprește aici:

Noua tehnologie de spălare este inspirată de marele artist japonez

Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.

  • Flash Wave

    Viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată.

  • Spălare Eco Apă Rece (Eco Cold Wash)

    Economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%.
    Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată. 


Să vă mai dau detalii despre

CycloneMixTM

Detergent maxim 


Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix™ mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix™.




Nu mă opresc aici: câteva vorbe despre mașina de spălat cu uscător:

                              
                                     1. Design Ergonomic

Bazat pe ergonomie și multiple experimente în laborator, 55° pare să fie cel mai potrivit unghi al câmpului vizual și nu este nevoie de aplecare pentru a accesa panoul de control.

2. SenseSlide

Inspirat de telefoanele inteligente, acum puteți utiliza mașina de spălat printr-o ușoară atingere și glisare. Panoul de control rezistent la apă permite utilizarea chiar și cu mâinile umede.

3. Hublou-mega de 550 mm

În comparație cu hubloul standard, hubloul-mega de 550 mm permite introducerea și scoaterea hainelor cu mult mai puțin efort.

SENSEDRY

Controlul automat al uscării hainelor

În spatele părții de jos a panoului frontal se află senzorul de umiditate, componenta de bază ce activează SenseDryTM. Este un rezistor compus, ce poate detecta cu exactitate umiditatea hainelor pentru a controla procesul de uscare.
Astfel tehnologia SenseDryTM poate opri uscarea atunci când hainele ajung la cel mai potrivit nivel de uscare cu umiditatea adecvată.


Ce ziceți? V-a cucerit? Pe mine, cu siguranță.

Dacă nu v-am convins pe deplin, vă îndemn să aruncați o privire și la gama de aparate frigorifice să surprindeți un moment din cultura japoneza a perfecțiunii și excelenței "Takumi".


Eu am rămas uimită de-a dreptul.

Premii Design

Liniile inovatoare, jocurile de lumină pentru înfrumusețarea profilurilor și alegerea materialelor de calitate fac din produsele Toshiba obiecte unice și elegante, perfecte pentru orice mediu, după cum reiese din mențiunile celor mai importante asociații internaționale.


Toshiba Premii Design


Aparate frigorifice Toshiba, 3 sisteme

Tehnologia 3 System folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă.


Când am citit și despre posibilitatea de conversie am rămas așa, ca în pozitia unui patruped  la  poarta nouă. Când mâ gândesc că mă credeam o mamă informată, hmm..

Fără modestie, mie mi  s-ar potrivi în bucătărie acest aparat. Cu siguranța vor gasi cei 5 haiduci ai mei în multitudinea de compartimente câte ceva să-și potolească foamea. La noi în casă ușile de la frigider sunt cel mai des deschise... oare de ce?


Vâ mai spun câte ceva și despre tehnologia Aparate frigorifice Toshiba Dual Inverter


Clasă energetică A++

Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare.
Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare.
Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare.

Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.
Aparate frigorifice Toshiba Dual Inverter

Senzorul detectează automat modificările de temperatură cauzate de alimente și îl comunică invertorului care adaptează puterea.

Smart, nu?


Ca o mamă preocupată în permanență de sănătatea puilor ei, mă declar întru totul cucerită de tehnologia.....în aplauzele dumneavoastră:


Plasma pure ,

produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.


Avantajele sunt evidente:

  • Sterilizare
  • Eliminarea mirosurilor
  • Mai multă prospețime și sănătate


Este evident  eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand ce ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice.
Multe s-ar mai putea spune despre electrocasnicele Toshiba, dar vă las pe fiecare să studiați după preferințele și nevoile voastre uite aici: https://www.toshiba-lifestyle.com/ro/

Nu m-am lăsat dusă de val, ci cu franchețe vă spun că  m-au fascinat aceste electrocasnice.
Dacă v-au cucerit, și vă alăturați mie, dați-mi de știre!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu