sâmbătă, 6 mai 2017

Despre ecografe Doppler color – cu stand si portabile



Imagini de calitate. Sisteme performante. Solutii inovatoare. Fiecare ecograf pe care il oferim clinicilor si spitalelor este proiectat avand in minte grija fața de pacient. Stim ca acelasi lucru va doriti si dumneavoastra: sa va ingrijiti cat mai atent pacientii si sa aveti cat mai multe reusite in tratarea acestora. Ne bucuram sa va putem oferi echipamente medicale de ultima generatie capabile sa va ajute sa reusiti tot ceea ce va propuneti in fiecare zi in ceea ce priveste salvarea de vieti, tratarea pacientilor si imbunatatirea calitatii vietii acestora.
In ziua de azi cand domeniul medical avanseaza si se extinde atat de rapid, ecografele color Doppler sunt disponibile pe www.ecografe.ro au devenit unul din cele mai raspandite echipamente medicale si una din cele mai populare tehnologii la scara mondiala. La inceput ecografele erau utilizate mai ales pentru scanarea tumorilor si identificare problemelor fetale, insa tehnologia cu ultrasunete Doppler color este in continua schimbare si apar noi beneficii ale acesteia. O alta utilizare principala a ecografiei color doppler o reprezinta examinarea uterina, identificarea unui risc crescut de sarcina anormala. In plus, aceasta metoda de examinare a fluxului sanguin la un pacient poate fi extrem de utila atunci cand se doreste identificarea formarii cheagurilor de sange din organism.

Ecografe – fiabilitate si precizie

Pe masura ce veti incepe cautarile pentru un ecograf color Doppler, veti dori să gasiti unul fiabil si eficient, precis si de calitate. Daca sunteti in cautarea unui ecograf color Doppler pentru activitatea medicala pe care o desfasurati la Ultrasonic aveti toate sansele sa gasiti ceea ce doriti. Avem o gama variata de ecografe Doppler, atat color cat si alb-negru. Ecografele Doppler color pe care le comercializam sunt marca Mindray, unul din cele mai bune branduri in materie de echipamente medicale de scanare. In afara de ecografele traditionale cu stand si roti (pentru deplasare facila dintr-un loc in altul si chiar dintr-un salon in altul) avem in oferta si ecografe Doppler color portabile. Acestea au dimensiuni reduse si sunt destinate medicilor care se deplaseaza pe teren la pacienti sau clinicilor care isi doresc mai multa flexibilitatea in ceea ce privestepozitionarea echipamentelor medicale necesare desfasurarii activitatii zilnice.
Cand unui pacient i se recomanda sa faca o ecografie color Doppler, atunci el poate fi oarecum intimidat de aceasta idee. Dar daca selectati un ecograf color Doppler de top din oferta noastra, atunci dumneavoastra si pacientul puteti fi incredintati ca primiti cele mai bune si mai precise imagini scanate.

Ecografe esentiale pentru orice clinica/ spital

O ecografie Doppler color masoara rapid si cu precizie fluxul sanguin si asigura medicului curant o imagine in culori a ceea ce se intampla la nivelul organelor interne. Aceasta imagine este esentiala pentru stabilirea unui tratament eficient si in cele din urma pentru vindecarea persoanei respective. In ceea ce priveste folosirea ecografiilor Doppler color pentru femeile insarcinate, imagine oferite de aceasta tehnologie ultramoderna poate oferi informatii pretioase pentru mama si medicul curant. Imaginea scanata cu ajutorul unui ecograf Doppler color le poate linisti pe viitoarele mamici care isi fac griji cu privire la sanatatea sarcinii si a fatului pe care il poarta. Prin urmare, pentru orice spital si orice clinica un ecograf Doppler color de calitate reprezinta un echipament esential.
Contactati acum unul din agentiinostri de vanzari pentru a afla detalii suplimentare despre ecografele Doppler color disponibile, despre oferte si informatii care va pot ajuta sa luati o decizie buna.
3 oferte speciale de ecografe Doppler Color disponibile in oferta noastra:
1. Ecograf Doppler color digital Mindray model DC-N3
2. Ecograf digital Doppler color Mindray DC-30
3. Ecograf Doppler Color Mindray DC 70
Acestea sunt ecografe traditionale cu stand cu roti si monitor cu diagonala mare. Pentru alte modele de ecografe Doppler color atat traditionale cat si portabile, va asteptam pe site-ul Ultrasonic sau cu telefon la 021 320 10 55 | 0722 300 458.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu