joi, 9 februarie 2017

Fii protector!

Cred că unul din cele mai nobile lucruri și în același timp aducător de satisfacții  e posibilitatea de a oferi PROTECȚIE  - un cuvânt cu multiple semnificații și valori 

 - au nevoie cu ardoare bebelușii și toți copilașii. Îmbrățișarea caldă a mamei ar trebui să fie nelipsită din viața fiecărui prunc; la fel și sentimentul de siguranță oferit de tată.
 Fotografia postată de Olimpia Crisan.  
- protecția  oferită de soț, soției, transformă casa într-un cămin, un cuibușor de pace, aducător de liniște și lumină
- implicit căminul fiecăruia are nevoie de o mână harnică care să-l păstreze curat

- florile grădinii au nevoie de mângâierea soarelui, a picurilor de ploaie dar și de îngrijirea atentă a grădinarului

Fotografia postată de Olimpia Crisan.
- un ponei, un cățeluș, animăluțe care-ți bucură copilașii, necesită hrană, îngrijire, atenție.
Fotografia postată de Olimpia Crisan.   

 - fiecare lucrușor aparent banal, din viața noastră, are nevoie de protecție pentru a rezista în timp.

Nici smartphonul nu face excepție de la regula protecției. Banal pentru unii, vital pentru alții, ideea e că trebuie protejat, mai ales dacă ai făcut ceva economii pentru al achiziționa :) Acum e momentul potrivit pentru al proteja deoarece în perioada 10-14 februarie poți achiziționa folii protectoare la un preț redus de pe https://www.smartprotection.ro datorită campaniei lor de Valentine’s Day.

Să nu ne lăsăm prea tare prinși în mrejele dragostei, induse ușor și de luna februarie, ci să profităm de oferta celor de la Smart Protection și să achiziționăm o folie protectoare. Poate vă convinge și videoclipul, însă nu încercați testele extreme acasă.



      Plus că trebuie să reții că nu vorbim despre o folie „clasică” ci o folie compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafață este creat din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. In interior este stratul de calitate optică si cel de dispersare a șocurilor. Sub acestea se află stratul din silicon activ ce oferă o aderență perfectă si anduranță ridicată.
Imaginile de mai jos sunt sugestive pentru a sublinia calitățile foliei protectoare Smart Protection și evident motivele pentru care ar trebui s-o achiziționezi:
clasic smart protection grad militar 
clasic smart protection rezistenta anti zgarieturi 
clasic smart protection self healing 
clasic smart protection claritate full hd 
De asemenea este ușor de instalat de către fiecare, deoarece pachetul conține un kit de instalare cu instrucțiunile necesare.
So, ce părere aveți despre:
Smart Protection 
It is, or is not, cool? 

I am waiting your opinion :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu