vineri, 9 octombrie 2015

Ceata haiducescă și TV-ul

Cei de la Blogal Initiative  provoacă bloggerii să povestească despre cum le place să se uite la televizor...

Eu, dragilor, vă povestesc cum mă uit la televizor.

Probabil majoritatea preferă să se întindă când se uita la micul ecran. Eu dacă fac așa ceva, cei doi haiduci exclamă:
- Mamii e căluț! Dii! și din două sau trei mișcări (depinde pe unde sunt cocoțați) se avântă pe spinarea/burtica mea. Așa că am renunțat la acestă poziție, e tot mai solicitantă ținând cont că cei doi depășesc împreună 25 kg. Mai nou, li se alătură și prințesa ce tocmai a deprins mersul de-a bușilea. Așa că, mama, păzea... vin haiducii!
Și atunci poziția ideală este în picioare. Se mai agață uneori, de câte-un picior, însă am dezvoltat abilități de echilibristică și fac față. E mai greu când am prințesa în brațe, dar tot mă descurc. Greu de tot, chiar dureros, e atunci când calc peste obstacolele lor...nu reușesc întotdeauna, să evit multitudinea de jucării și atunci mai apare câte-o strângere puternică din dinți. 

Poate vă puneți întrebarea dacă mai aud ceva  la TV. Aud cam sfert din jumătate printre chiote și zbenguieli de haiduci, plus că am învățat în aceste condiții, cititul pe buze. Până la urmă, mesajul tot ajunge la mine.

Partea cea mai dificilă vine, atunci când stabilim la ce ne uităm. Până să deprindă tainele mânuirii telecomezii, lucrurile erau relativ simple, acum însă...mama e înștiințată cu ce mai face Plușica, Scooby-doo,  Mikey și Minnie, Donald, Prințesa Sofia, Jack și pirații. Ce mai! Mama trebuie informată că doar sunt chestiuni importante.  
Imagini pentru mickey mouse si minnie
Dacă stau să ma gândesc mai bine, chiar că sunt mai folositoare comparativ cu unele emisiuni.

Ajungem la o învoială când ne uităm la documentare cu animale. Atunci toată lumea e fericită și haiducii se potolesc din activități și urmăresc cu mare interes activitățile din lumea celor care nu cuvântă. Întrebările curg cu nemiluita:
- De ce prinde leul antilopa?
- De ce urlă lupul?
- De ce se bat?
De ce? De ce?                                                       
Și acesta e unul din momentele când îmi pare bine că am absolvit biologia...

Cam așa ne lungim noi la TV și mă întreb dacă mi-ar plăcea altfel ?(adică în liniște și pace). 
Drept vă spun că totul mi s-ar părea plictisitor fără haiducii și prințesa mea. Fără râsete (adeseori plânsete)  și chicoteli, n-ar mai avea același farmec emisiunile TV.

Și apropo, de lungit, fii pe fază căci  sub sloganul „Lungește-te la distracție cât vrei tu!”, UPC România dă startul unei campanii care are la bază o promoție de toamnă (Pachet Cinema & Upgrade 500 Mbps) cu reduceri suplimentare de 50% timp de 3 luni.  Orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu