vineri, 16 mai 2014

Vreme trece, vreme vine!”Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si nouă toate;
Ce e rău si ce e bine
Tu te-ntreabă si socoate;”


  Mi-au venit în minte câteva versuri din Glossă când am aflat că  se împlinesc 15 ani de la primul iaurt Danone fabricat în România și repejor am făcut o vizită pe site-ul lor  http://danone.ro/ căci și acesta a fost relansat cu ocazia aniversării. Mi-a plăcut ce am descoperit acolo și trebuie felicitați pentru ceea ce au realizat. Am găsit informații utile despre etapele producerii iaurtului, despre ceea ce conține iaurtul, beneficiile acestuia și am citit cu plăcere miturile despre iaurturi însă la cel de-al doilea mit cum că iaurtul făcut în casă e mai bun decât cel din comerț, n-aș spune că se încadrează în acestă categorie a miturilor.
 În rest toate bune și frumoase...se implică în grija pentru natură, susțin fermele românești, realizează un turneu internațional de fotbal pentru copii iar posibilitatea realizării unei vizite la fabrică atât de copii cât și de adulți mi se pare o inițiativă lăudabilă.

Ce mai, le urez un călduros La mulți ani celor de la Danone și atât timp cât muncesc pentru semenii lor fără alte interese ascunse și își respectă valorile din partea mea nota 10!

Valorile noastre

De aproape un secol, credem în aceleaşi valori.
Ele ne-au ajutat să creştem an de an şi să ne împărtăşim viziunea cu o lume întreagă.
UMANISM

Umanism

Generozitate, responsabilitate, respect

DESCHIDERE

Deschidere

Dialog, curiozitate, agilitate
Entuziasm

Apropiere

Accesibilitate, autenticitate, empatie

Entuziasm

Entuziasm

Îndrăzneală, pasiune, apetit pentru schimbare

5 comentarii: