vineri, 30 iunie 2017

Hei, hei, verde e iarba...Mă confrunt de ceva vreme cu o tuse ce nu se mai vrea dusă... Eu mă confrunt la modul indirect, iar direct se confruntă fetița mea, însă de prea multă vreme... :(
Sunt adepta produselor naturiste și tratării cât mai blânde a organismului, prin urmare propolisul, uleiul esențial de cimbru, inhalațiile, siropurile de plante sunt primele pe care le utilizez.
Problema cu siropurile de plante este faptul că folosesc ca și conservant, benzoatul de sodiu - substanța deloc prietenoasă cu organismul, în modul politicos spus. Acestă substanță este chiar interzisă în SUA
Așa că, grijă mare, mămici!
 Prin urmare, stăteam în dilemă dacă să achiziționez sau nu, vreun sirop... până m-au salvat cei de la Dacia Plant și iată cum:

Trebuia să-mi anunț cititorii că cei de la Dacia Plant au prilej de sărbătoare: împlinesc 15 ani de activitate 
prilej cu care organizează în data de 2 iulie un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și legendara trupă Phoenix, după mine, una din cele mai bune trupe românești. Deci brașovenii, și nu numai, vor fi răsplătiți cu muzică de calitate și voie bună, în acest mod, cei de la Dacia Plant arătându-și recunoștința pentru încrederea cu care a fost investită.
Mă întreb dacă există vreun român care să nu fi beneficiat de produsele celor de la Dacia Plant, că de auzit, sigur toată lumea a auzi de ei.

Cu gândul la Fată verde, n-aș vrea să uit experința mea recentă cu siropul de tuse salvator.

Hoinărind puțin pe pagina lor, mi-a atras atenția brand-ul lor Îngerașul, deoarece îmi era familiară denumirea, întru cât folosisem siropul de tuse, cei drept cu câtiva ani în urmă, pentru băiețelul meu cel mare... Țin minte că mi-a folosit, însă nu mai țineam minte ce conține siropul, dacă are sau nu, benzoatul de sodiu...anii au trecut în zbor și lumea le-a uitat, da, da :)
Surpriză:
100 % natural, fără conservanți și coloranți și chiar fără zahăr, cu fructoză naturală.
Ingerasul Sirop de Tuse
Cu sinceritate vă spun că mi-am simțit sufletul ca un mugur de fluier când am regăsit acest produs natural. Am colindat vreo trei farmacii până să-l găsesc, căci aici în zona mea e ca și pe meleagurile lui Andri Popa...  câte-o vale seacă ... iar haiducila mine-n curte, dornici de ceva dulce, chiar și atunci când sunt bolnăviori. 
Fotografia postată de Olimpia Crisan.
După prima zi de administrare, prințesa a avut o noapte liniștită, nu s-a mai trezit din cauza tusei, iar azi avem deja tusea productivă. Deci, semn bun!
Folositoare și interesantă toată gama de produse Îngerașul, însă siropul Febrostop mi-a reținut privirea în mod special...adică ceva fără ibuprofen și paracetamol să scadă febra? Și pe deasupra 100% natural?
Am să-l încerc cu siguranță, deși, vă imaginați că nu-mi doresc ca cei mici să se îmbolnăvească.
Am renunțat demult la antitermicele clasice și încerc să scad febra (că deh, și ea e o reacție de apărare) cât mai blând pentru organismul puilor mei: hidratare corectă, împachetări, băițe. Acest lucru nu e chiar ușor pentru mine, necesitând un volum mai mare de muncă și atenție sporită...și dacă mai pui că uneori am 3 haiduci și o prințesă de tratat... E mult mai simplu să administrezi un antitermic clasic: febra scade rapid, însă organismul nu mai luptă. Dar pentru sănătatea lor,  merită efortul mamei :)
Cu certitudine am să încerc Febrostop când o să fie nevoie, iar siropul de tuse o să-l fac nelipsit în tratarea tusei și cred că voi apela la magazinul online al celor de la Dacia Plant, ca să fiu sigură că o să am întreg arsenalul de arme naturale pentru a lupta împotriva marilor URSI, ca să nu mai rămână nici umbra lor, atunci când îmi vor ataca copiii :)

Vă dați seama că nu-mi doresc decât să rupem la opinci, și să facem gropi adânci. Pruncii țopăind la joacă, iar părinții țopăind la rândul lor, de bucuria pruncilor sănătoși.
Voie bună și ritmuri antrenante de Phoenix!
Fotografia postată de Olimpia Crisan.
 
 
 
 
 
Hei, hei, verde e iarba, 
Soarele-i sus pe cer! 
Hei, hei, dusa e iarna,
Cu dintii ei de fier!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu